Wie zijn wij?

Over Made by Jet. De webshop voor handgemaakte babykleding en accessoires

Mijn naam is Mariëtte de Koning, ik ben 23 jaar en ik kom uit Rijnsburg. De opleiding die ik gevolgd heb is pedagogisch medewerker. Momenteel ben ik nog 2 dagen werkzaam in de kinderdagopvang. Daar haal ik veel inspiratie vandaan voor Made by Jet.

Mijn hobby en passie is een aantal jaar geleden begonnen. Van kinds af aan ben ik altijd al creatief geweest. Naast haken wilde ik altijd al leren naaien. Het meeste heb ik geleerd van mijn moeder, zij helpt mij nog graag met Made by Jet. Tevens volg ik nog een naaiopleiding voor Costumiére.

Ik kreeg veel positieve comments en ook veel vraag of ik ook bestellingen aannam. Daarom heb ik de stap gezet om een eigen bedrijfje te starten in kinder- / baby musthaves . Ondertussen kan ik dus wel zeggen dat het een 'uit de hand gelopen' hobby is geworden.

MARIETTE DE KONING

Eigenaar


Handgemaakt
Alles is met liefde handgemaakt
Kraamcadeaus
De leukste kraamcadeaus
Uniek
Originele baby musthaves
Gepersonaliseerd
Bijna alle items zijn te personaliseren